elva, extra brains to the rescue

Bij elva zijn we steeds op zoek naar getalenteerde consultants. Wij geloven net als onze klanten in projectmatige consultancy. Dat betekent dat je alle kansen krijgt om expertise op te bouwen in de domeinen waar jij goed in bent. Of om nog beter te worden in de domeinen waarin je graag actief bent. Onze klanten waarderen je ervaring: jij bent tenslotte hun 'brains to the rescue'.

Met onze 5 vestigingen over heel Vlaanderen beschikken we over een netwerk van klanten en collega's dat over alle troeven beschikt om jouw carrière op elk moment boeiend te houden.

Waarom kiezen voor elva?

Als Project Manager, Mechanical Engineer of Product Designer wil je afwisseling en uitdaging in je werk. Je wil een job waarin je gewaardeerd wordt, waar met jouw expertise rekening wordt gehouden en waar je ervaring kan opbouwen.

Bovendien sta je er niet alleen voor. Achter elke consultant zit een heel team dat jou ondersteunt en advies geeft. In het geval van elva hebben onze consultants toegang tot bedrijven met expertise op het vlak van Design, Engineering en Management (TEN), laser- en blauwlichtscanning (nio) en visualisatie (ONiKi).

Klaar om meer variatie in je carrière te pompen? We hebben vast een vacature die je past. We staan ook altijd open voor spontane sollicitaties. Dan bekijken we samen hoe we jouw loopbaan een nieuwe wending kunnen geven.

 

Is zo'n elva consultancycarrière iets voor jou?

Check de vacatures

Ben je klaar om je loopbaan een nieuwe wending te geven? Verdient je talent alle mogelijkheden om zich te ontplooien? Spring dan snel naar onze vacatures!

Geluk op de werkvloer is niet enkel een slogan, maar een realiteit waar elva elke dag aan werkt.
Emma Crepeele
— Je toekomstige collega

6 redenen om bij elva aan de slag te gaan

Bij elva hoef je niet te kiezen tussen je leven of je carrière. We zoeken naar een evenwicht waar jij en onze klanten beter van worden.

Een breed opleidingsgamma

1

We houden van consultants die top zijn in hun vak. Dat moeten we dan ook ondersteunen. Logisch toch?

Je eigen mentor

2

We bieden je ondersteuning op professioneel en persoonlijk vlak. Daar varen jij en je carrière wel bij.

De elva competentiematrix

3

De competentiematrix biedt een overzicht van je ervaring en je groeikansen. Zo krijg je vandaag al zicht op waar je volgend jaar kan staan.

Doorgroeimogelijkheden bij de vleet

4

elva is een bedrijf in volle groei. Dat betekent dat er altijd wel mogelijkheden gecreëerd worden voor wie kansen wil grijpen.

Work-life balance

5

32 dagen verlof en persoonlijke ondersteuning: gelukkige collega's zijn gewoon beter in hun job.

Een job vol waardering

6

Onze klanten waarderen je omwille van jouw expertise en je werkt aan projecten die ook écht gerealiseerd worden.

Klaar om te springen?
Solliciteer vandaag nog!

Collega Magali getuigt

Je roadmap voor een boeiende carrière

De elva competentiematrix

De uitdaging voor consultants en hun klanten ligt er vaak in om mensen met de juiste competenties voor de opdracht in huis te nemen. Wanneer die match niet helemaal klopt, blijf je aan het einde van de rit over met een klant die niet helemaal tevreden is, een consultant die zich niet gewaardeerd voelt, en een product dat niet optimaal ontwikkeld is. 

Daarom ontwikkelden wij bij elva onze unieke competentiematrix. Daarin brengen we van elke consultant de ervaring, eerdere projecten, skills en sectoren samen. 

De competentiematrix biedt een overzicht van je ervaring maar ook van je groeikansen. Bij elke opdracht werken we de competentiematrix bij, zodat je als consultant een goed zicht krijgt op je carrière en kan werken aan opdrachten die jou het best liggen. 

Op die manier zorgen we bij zowel onze klanten als de consultants voor een perfecte match.

Ben jij er klaar voor?

Blue Label Consultancy

Soms hebben onze klanten iemand nodig die een onderwerp theoretisch tot op het bot kan ontleden en analyseren. Een Consultant die dankzij zijn theoretische en academische achtergrond een oplossing kan vinden voor een specifieke vraag of probleem in een welbepaalde niche. Voor veel bedrijven is het economisch niet haalbaar om zo iemand in dienst te nemen.

Als Blue Label Consultant kom je bij elva zeker aan je trekken. We brengen je in contact met een brede waaier aan bedrijven en sectoren. Je doet op korte tijd bijzonder veel ervaring op zonder de administratieve rompslomp die soms bij consultancy opdrachten hoort. Die nemen wij voor onze rekening: zo houd jij de focus volledig op de kern van je werk. En de verworven expertise neem je mee naar volgende opdrachten.

Klaar voor de sprong?

UPLOAD JE CV HIER

Geïnteresseerd in deze boeiende job opportuniteit? Toon ons wie je bent, wat je kan en stuur ons je CV.