Grondfrees voor verticale sleuven

Wall-slot-robot

Herinnert u zich het verhaal van de innemende WALL-E en zijn hypermoderne vriendin EVE nog? Hij een robot bedoeld voor het eeuwig schoonhouden van de Aarde. Zij de sleutel naar de toekomst. Samen een geweldig team.

Denys en elva ontmoeten elkaar in de realiteit. Onze outsourcing service werkte achter de schermen mee aan de ontwikkeling van Wallie, de wall-slot-robot van Denys. Deze robot is een grondfrees waarmee verticale sleuven kunnen gefreesd worden doorheen zandsteen en dit tot wel 30 meter diep. Wat betekent dat nu concreet? Alvast heel wat nieuwe toepassingsmogelijkheden. Zo worden ondergrondse bouwwerken mogelijk zonder bovengrondse hinder! Denk maar aan parkeergarages, metrostations en shopping centra. Deze samenwerking leidde tot de fantastische realisatie van de robot die op 28 september in wereldpremière werd voorgesteld op de WTCB site in Limelette. Elva was dan ook bijzonder trots van de partij te mogen zijn.

Elva creëert ook dynamische en interactieve visualisaties. Wij leveren printklaar, in gepast videoformaat of direct toepasbaar in een app. Wij converteren uw visualisatievraag in de best mogelijke toepassing voor uw bedrijf of product.

Uitdaging voor ons klaar?