Op 1 januari splitste TEN, specialist in global engineering, zijn activiteiten op in vier business units. De consultancy activiteiten werden ondergebracht in de nieuwe business unit elva, dat zijn klanten tijdelijke extra resources en knowhow op het vlak van Design, Engineering en Management levert. Elva, extra brains to the rescue.
 
Groeien is kansen grijpen, keuzes maken en nog scherper aflijnen wat je als bedrijf wilt doen. Om die groei alle kansen te geven én om de klanten nog beter te bedienen, is er nu elva. Elva is TEN plus één en betekent elf in het Zweeds. Het is dan ook geen toeval dat elva zich toelegt op het aanbieden van tijdelijke extra resources en knowhow. 

Want to watch the movie in English? Click here

Bij elva zijn we ervan overtuigd dat projectmatige consultancy de toekomst is. Klanten schakelen extra resources enkel in wanneer ze die nodig hebben. Elva specialiseert zich in technische bediendenprofielen: Designers, Engineers & Managers.
 
Ook voor de moeilijker te vinden profielen zijn bedrijven bij elva aan het juiste adres. Zo kan het gebeuren dat ze iemand nodig hebben die een onderwerp theoretisch tot op het bot kan ontleden en analyseren. Een consultant die dankzij zijn theoretische en academische achtergrond een oplossing kan vinden voor een specifieke vraag of een probleem in een welbepaalde niche. Elva vindt voor die bedrijven de Blue Label Consultant met de nodige theoretische bagage op basis van de concrete briefing. 
 
Als nieuwe speler op de consultancy markt is elva van plan enthousiast verder te schrijven aan het verhaal dat destijds onder de vleugels van TEN ontstond. Helderder, afgelijnder, gebalder en met nog meer expertise.